Εκδήλωση για τα 60 χρόνια της αγαπημένης ομάδας των Λαρισαίων, πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην κατάμεστη αίθουσα του ΔΩΛ.

Σε μια άκρως συγκινητική βραδιά όπου το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, ανάμεσα τους και οι παλαίμαχοι παίκτες, αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής ηγεσίας, οι αναδρομές έφεραν στη μνήμη των Λαρισαίων τις μεγάλες στιγμές που έζησαν με την αγαπημένη τους ομάδα.

Παρών και ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος αγαπά ιδιαίτερα το άθλημα του ποδοσφαίρου και ενθαρρύνει πάντα τις νέες γενιές να ασχολούνται όχι μονο ως φίλαθλοι αλλά και ενεργά ως μελλοντικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Λαρισαίος βουλευτής αφού συνεχάρη τη διοίκηση της ομάδας τον Αχιλλέα και τον Γιάννη Νταβέλη, συζήτησε με τους παρευρισκόμενους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, και προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Η “βασίλισσα” του κάμπου είναι το σύμβολο της Λάρισας και το καμάρι των Λαρισαίων.

Η Λάρισα έχει ζήσει ένδοξες στιγμές με την αγαπημένη της «βυσσινί» ομάδα. Η ΑΕΛ είναι η μόνη επαρχιακή ομάδα που κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδας δυο φορές και να δοξάσει τη χώρας μας στην Ευρώπη.

Η θερμή κερκίδα των Λαρισαίων φιλάθλων έχει συμβάλει στην εξέλιξη του αθλητισμού στον τόπο μας και τους ευχαριστούμε για την συμβολή τους στα εύκολα και στα δύσκολα της ομάδας μας.

Αισθάνθηκα ιδιαίτερη συγκίνηση σήμερα βλέποντας τους παλαίμαχους αστέρες της αγαπημένης μας ομάδας και οι μνήμες ζωντάνεψαν μπροστά μου.

Του χρόνου πρωταθλητές και Άνοδο».