Το ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων επισκέφθηκε το 44ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο του Κοινοβουλίου και να ενημερωθούν για την ιστορία του κτιρίου, καθώς και για τις ιστορικές αλλαγές που υπέστη.

Ο Βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος συνηθίζει να υποδέχεται τους μαθητές των σχολείων του νομού μας και να πραγματοποιεί διάλογο μαζί τους.

Ο Χρήστος Καπετάνος ξενάγησε τους μαθητές στο εντευκτήριο της Βουλής όπου τους έδειξε τα πορτρέτα με τους προέδρους της Ελληνικής Βουλής από την ίδρυση του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα στη Βουλή των Ελλήνων την Στ’ τάξη του 44ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις των νεαρών παιδιών και τη δίψα τους για μάθηση.

Τα παιδιά είναι το μέλλον ενός καλύτερου κόσμου.

Είναι οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν και με την πολιτική στο κοντινό μέλλον και με χαρά διαπιστώνω την αγάπη τους για την ενασχόληση με τα κοινά, κάθε φορά που θέτω αυτό το ερώτημα.

Η παιδεία αποτελεί όμως και πρωταρχικό μέλημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς αφουγκράζεται τις ανάγκες που προκύπτουν και σε ανοιχτό διάλογο με τους μαθητές και τους φοιτητές προτείνει βελτιωτικές και καινοτόμες λύσεις».

Αυτά δήλωσε ο Λαρισαίος βουλευτής και συνεχάρη τους συνοδούς εκπαιδευτικούς για την άψογη συμπεριφορά των παιδιών αλλά και τις ιστορικές τους γνώσεις.