Στις 16/5, ο Ερμής περνά στον Ταύρο, επηρεάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα ορισμένων ζωδίων. Ό,τι αφορά στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα ενδεχομένως να αλλάξει ή να υπάρξουν περιστατικά που θα έχουν έντονη επίδραση σε αποφάσεις και ενέργειες.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στον Ταύρο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η καθημερινή ζωή θα γίνει πιο ήρεμη και ταιριαστή στους δικούς σου ρυθμούς, αφού δε θα βιάζεσαι, ούτε θα χρειαστεί να παρέμβεις άμεσα για να τακτοποιήσεις διάφορες υποθέσεις σου. Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, στις 17/5, που θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ωστόσο, πολλά θα μάθεις και ενδεχομένως να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, που φαίνεται να καθορίζει τα πράγματα εναντίον σου (κι αυτή είναι κι η μοναδική όψη δηλαδή που θα κάνει όλον τον Μάιο). Ίσως όμως να μάθεις κι άσχημα νέα για ένα συγγενή ή γνωστό σου. Αν είσαι του β' δεκαημέρου, στις 27/5, το εξάγωνό του με τον Κρόνο σου θα σε σπρώξει στο να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά του ζητήματα ή να προβείς σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ή οικονομικά σου θέματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βάλεις τα όριά σου σε κάποια άτομα του περίγυρού σου. Εσύ του γ' δεκαημέρου να περιμένεις ευχάριστες ανατροπές, εκπλήξεις, ειδήσεις και συναντήσεις, αλλά και πρωτότυπες ιδέες στις 31/5 με τη σύνοδο Ερμή και Ουρανού στον Ταύρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλωσορίζεις τον Ερμή στον 9ο οίκο σου κι αν είσαι του α' δεκαημέρου μόνο στις 17/5 θα στενοχωρηθείς, ενδεχομένως γιατί αυτά που θα μάθεις ή θα σου πουν θα σε σπρώξουν στο να αλλάξεις τελείως εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να ξεκόψεις και από κάποιους. Μπορεί να σου κοπούν και τα φτερά και να αλλάξεις ρότα σε κάποια σχέδια σχετικά με ένα ταξίδι, σπουδές ή νομικής φύσης. Όσον αφορά εσένα του β' δεκαημέρου, στις 27/5, πιθανό είναι ένα... διαζύγιο στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, το οποίο, με την πάροδο του χρόνου, θα δεις ότι ήταν καλύτερα για σένα, αφού θα τελειώσουν μαζί του και κάποιες παθογένειες. Αντίθετα, εσύ του γ' δεκαημέρου, θα είσαι σε εγρήγορση στις 31/5, από μια απρόσμενη εξέλιξη, που θα σε κάνει να ψαχτείς περισσότερο για το πώς θα ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Ίσως σε αυτό να σε βοηθήσει και μια καινούργια γνωριμία, που θα κάνεις από το πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο τρίτος της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, στη δουλειά σου μπορεί να υπάρξει μια αρνητική εξέλιξη που θα σε στενοχωρήσει, γύρω στις 17, να αναγκαστείς να κλειστείς στο καβούκι σου, μην εμπιστεύοντας κανέναν ή να κόψεις επαφές με κάποιον/α συνάδελφο/υπάλληλο. Επιπλέον, παίζει και ένα θέμα υγείας, που απαιτεί αλλαγή διατροφικών συνηθειών ή περαιτέρω διερεύνησης, δικό σου ή του κατοικιδίου σου. Αν είσαι του β' δεκαημέρου, διάφορα προβλήματα θα έχει το σπίτι σου στις 27/5 ή θα αντιμετωπίσεις ένα θέμα με μέλος της οικογένειάς σου. Πιθανό είναι να αναλάβεις και περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σου, χωρίς να τις πληρωθείς. Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, ξαφνικά, λόγω απρόσμενων εξελίξεων, οι ρυθμοί σου θα επιταχυνθούν στις 31, ενώ δεν αποκλείεται να εκπλήξεις με τη συμπεριφορά ή τις αποφάσεις σου, που είτε αφορούν στα εργασιακά ή σε σένα που ενδεχομένως να ξεκινήσεις ενός είδους άσκησης, δίαιτας ή τσεκάπ, εκεί που έδειχνες ότι δε σε ενδιέφερε.

astrology.gr